Zorgt het hebben van kinderen voor minder succes bij het daten?

Dating is een lastige zaak. Mensen zoeken altijd een partner met een gelijksoortige levensstijl als de hunne, en het is moeilijk de juiste match te vinden. Maar wat als je kinderen hebt? Maakt dat daten moeilijker? Het kan moeilijk zijn, maar je hoeft je geen zorgen te maken over je slaagkans. Hier zijn drie dingen om in gedachten te houden als je op zoek gaat naar liefde

3 dingen om rekening mee te houden bij het daten als ouder zijnde

1) Je denkt misschien dat mensen je zullen veroordelen of geen afspraakje willen met iemand die al kinderen heeft, omdat ze ervan uitgaan dat hij/zij geen tijd voor hen zal hebben. Maar veel mensen willen eigenlijk zelf kinderen en vinden het ook leuk om in de buurt van andermans kinderen te zijn!

2) Als je je zorgen maakt over het vinden van de tijd voor een relatie, weet dan dat als een jongen of meisje in je geïnteresseerd is, hij de tijd voor je zal vrijmaken.

3) Dat je een kind hebt, betekent niet dat je leven saai hoeft te zijn. In feite kan daten als moeder of vader leuker zijn. Je hoeft niet op gekke afspraakjes uit te gaan of tonnen geld uit te geven aan een of andere nieuwe outfit voor je uitgaat – neem gewoon je kind mee!

Het extra plezier en de opwinding om je kind op sleeptouw te hebben kan een nieuwe draai geven aan daten.

Gerelateerde berichten