4 spullen die niet kunnen ontbreken tijdens jouw date

Wanneer je eindelijk weer eens een date hebt met een leuke man of vrouw, dan is het goed dat je voorbereid bent. Er zijn natuurlijk een paar spullen die niet kunnen ontbreken tijdens jouw date. Het maakt niet uit of het de eerste date is of juist de honderdste. Elke date is weer spannend en daarom is het goed om het spannend te blijven houden. Hieronder lees je precies welke dingen er niet kunnen ontbreken bij jouw date.

Bescherming

Allereerst is het belangrijk om verder te kijken dan de hele date zelf. Je wilt namelijk wel dat je voorbereid bent op alles, maar dan ook echt alles. Het is helemaal niet raar om voorbereid te zijn op sex. Neem daarom altijd bescherming mee, je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende soorten condooms die je gemakkelijk in je broekzak of in je tasje kunt stoppen. Op die manier sta je niet met lege handen en weet je zeker dat je niet zwanger kunt raken. Bescherming op een date meenemen geeft geen indicatie dat er iets gaat gebeuren, maar mocht het toch gezellig worden, dan ben je voorbereid.

Presentje

Daarnaast is het natuurlijk ook superleuk om elkaar lekker te verwennen. Je kunt er daarom ook voor kiezen om voor de ander een presentje te kopen. Dat kan van alles en nog wat zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooi bos met rozen of een superlekker luchtje dat diegene helemaal omver doet blazen. Op die manier breek je het ijs gemakkelijker en gaat de ander jou nog een stukje leuker vinden dan dat hij of zij nu al doet.

Luchtje of make-up

Daarnaast is het ook niet erg om je tussendoor even weer opnieuw op te frissen. Het ligt er natuurlijk wel aan wat jullie met elkaar gaan doen, maar het is altijd goed om jezelf af en toe op te frissen. Zo kun je bijvoorbeeld een lekker luchtje meenemen om altijd optimaal lekker te ruiken. Daarnaast kun je ook make-up meenemen, je kunt dan altijd je lippen even bijwerken of zelfs je mascara opnieuw doen. Op die manier zie je er de hele dag op en top uit en kun je genieten van een onvergetelijke dag.

Mooie accessoires

Als laatste is het goed dat je er mooi uitziet voor de ander. Gebruik daarom alles wat in je kledingkast te vinden is, om jezelf mooi te laten zijn. Zo kun je bijvoorbeeld mooie kettingen omdoen, armbandjes dragen of een mooi horloge aanschaffen. Op die manier zie je er op en top uit en kun je genieten van een heerlijke date.

Gerelateerde berichten