Houden vrouwen van mannen in pak?

Afspraakjes maken is een beetje als vissen. Je moet verschillende aasjes uitproberen en zien wat het beste werkt. En hoewel er een aantal beproefde methoden zijn, is de enige manier om zeker te weten of iets werkt, het uitproberen ervan. Dus kun je net zo goed gekleed zijn op succes!

We weten allemaal dat mannen in pak meer aandacht van vrouwen krijgen dan kerels in slordige jeans en oude t-shirts, maar de meesten van ons hebben niets bij de hand als we het het hardst nodig hebben: op een afspraakje! Daarom heb ik deze blog gemaakt – om je te vertellen hoe je er op je meest sexy uit kunt zien door alleen maar een pak aan te trekken. Van de juiste pasvorm tot de juiste dasknoop.

Houden vrouwen van mannen in pak?

Het antwoord is een volmondig JA!

Hier zijn vier tips over hoe je een pak kunt dragen en ervoor kunt zorgen dat je er op je best uitziet voor die allesbepalende afspraak:

Tip 1: De juiste pasvorm

Zorg ervoor dat je pak je goed past. Het moet strak genoeg zitten zodat het er niet baggy uitziet, maar niet zo strak dat je je niet meer comfortabel kunt bewegen. Dit is vooral belangrijk bij de schouders en de borst – je wilt niet dat het jasje te groot of te klein is.

Tip 2: De juiste kleuren

Een marineblauw of zwart pak is altijd een veilige keuze, maar als je je wilt onderscheiden van de massa, probeer dan een lichtere kleur zoals blauw of groen. Zorg er alleen voor dat de kleuren je huid complimenteren.

Tip 3: De juiste schoenen

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van elke outfit. Zorg dat ze bij je riem en horlogeband passen. En bedenk dat hoe donkerder de kleur, hoe gekleder je look zal zijn.

Tip 4: Vergeet de accessoires niet

Een bruine of zwarte leren riem en een bijpassend polshorloge is het beste voor een formele afspraak. Wil je met iets meer casual gaan, probeer dan jarretels! Ze werken ook als je geen plaats hebt om je spullen mee te nemen op een eerste afspraakje. Ik stop mijn portemonnee altijd in mijn jaszak – zo kan niemand hem zien en kan ook niemand hem stelen!

Met deze tips zie je er in een paar minuten goed uit – klaar om indruk te maken op die speciale iemand bij je volgende afspraakje! Dus trek je pak aan en maak je klaar om ze in te pikken!

Gerelateerde berichten